Er fotball mer enn bare en sport for deg? Kjenner du at når fløyta blåser i gang sesongens første kamp, så får du lyst til å være der og heie?

Hvis du er fan av fotball, er sjansen stor for at alt automatisk dreier seg om nettopp det. Da bør du i tillegg sjekke ut mulighetene for å legge din neste reise til en av følgende destinasjoner. For meg informasjon kan du klikk videre på nettet.

Manchester, England

Hjembyen til en av verdens største fotballklubber, Manchester United, er byen Manchester. Dette er også hjemsted for en annen stor klubb, nemlig Manchester City. Denne byen kan vise til store fotballkrefer, og er verdt et besøk.

Barcelona, Spania

Et av verdens beste fotballag, FC Barcelona, holder til i akkurat denne byen. Byen er sentrum både for spennende La Liga – kamper og som en kulturell begivenhet med flott arkitektur og et yrende folkeliv. Camp Nou, Barcelonas hjemmebane, er en av de største fotballstadionene i verden.

Lima, Peru

Du skal lete lenge etter et land eller en by med en mer oppofrende innstilling mot fotball, enn befolkningen i Lima. Alle er ekstremt lidenskapelige overfor fotball og forventer at alle som kommer til byen også er det.