Vi alle vet at italiensk fotball og Serie A er i en egen klasse for seg selv. Enten du vil se Juventus direkte fra Stadio Olimpico i Roma, eller oppleve den råe stemningen på en annen stadion, italiensk fotball på sitt beste er ikke langt unna.

I egen klasse

Sett på som et av det mest fulgte og beste fotballmesterskapet i verden, Serie A-mesterskapet i Italia ble regnet som større enn Spania, Tyskland og England. Det med god grunn. Maradona, nord-sør rivalisering, politisk kobling, Juventuz, Internazionale, AC Milan og supportergruppen “Ultras”. Italienske fotballoppgjør er i en klasse for seg selv og hver stadion har sitt preg.

Den mest typiske italienske fotballopplevelsen er når SS Lazio og AS Roma møtes til det romerske derbyet på Stadio Olimpico. Et oppgjør som har skilt seg ut siden 1929 til begeistring av 73 000 tilhengere. Opplevelsen lever opp til sitt rykte den dag i dag. Her blir hooligans stengt ute og politi tydelig til stede under enhver kamp. Hva venter du på, opplev fotballeventyret selv.

Opplev det selv

Kombiner en fotballkamp i verdensklasse med en kulinarisk og kulturell reise til Roma, Milano eller Napoli. Sjeldent vil du kunne kombinere fotball og kultur like godt som du kan i Italia, bestill fotballreiser her via denne siden.